De Loods

Sinds voorjaar 2009 beschikt De Knoet over een volledig ingericht zalencomplex dat De Loods werd gedoopt. Het omvat een grote zaal - de Grote Loods - op de benedenverdieping, en een kleine zaal - de Kleine Loods - op de bovenverdieping. De inkomhal van De Loods is gelegen aan de Elisabethlaan.

Grote Loods

De Grote Loods is een multifunctionele zaal die geschikt is voor optredens, fuiven, feesten, vergaderingen, degustaties, demonstraties, enz. De capaciteit varieert afhankelijk van de opstelling tussen 100 en 300 personen. De zaal is uitgerust met toog, koelcel, mini-keukentje, muziekinstallatie, lichtinstallatie, televisie met alle multimedia-aansluitingen, en uiteraard sanitaire voorzieningen met inbegrip van douches.

De Loods Huren

 

Wil je de Grote of de Kleine Loods of het Rookvrij Cafeetje huren? Dat kan!

Aarzel niet om met ons contact op te nemen! De contactpersoon is Benoit Theyskens (Thesse):

knoet@skynet.be

of 0495 227407

 

Dit zijn onze prijzen:

Grote Loods

Loodscafé

€295

€95

Loodscafé

Op de hoek van het Schaluin en de Elisabethlaan bevindt zich het rookvrij cafeetje dat apart of in combinatie met de Grote en/of Kleine Loods kan worden gehuurd en dat over alle café-infrastructuur beschikt.

Prijzen zijn btw inbegrepen.

 

De verbruikte dranken worden door de huurder rechtstreeks afgerekend met de drankenhandel.

Kleine Loods

De Kleine Loods wordt niet langer verhuurd, maar is nog wel ter beschikking voor vooraf te reserveren ontbijtbuffetten voor groepen vanaf plusminus 20 personen.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!