RVB Quartet
Donderdag 25 januari - De Loods - 20 uur - Deuren 19.30 uur

 

Het RVB Quartet brengt composities van bandleader Rebekka Van Bockstal, geïnspireerd door de verschillende wegen die de moderne jazz vandaag inslaat. Noem het jazz-rock, modern jazz of import-jazz maar laat het vooral het resultaat zijn van vier muzikanten die samen zichzelf en het publiek trachten te verrassen.

Meer info

Bruce | SMRadio | Casual Trip

Vrijdag 23 februari - De Loods - 20.30 uur

Drieluik in De Loods op vrijdag 23 februari. Openen doet Casual Trip, vier jonge muzikanten die afgelopen zomer nog als jongste band op Pukkelpop stonden. Daarna is het de beurt aan SMRadio, één van de laureaten van ons Free Podium, editie 2017. Afsluiten doet Bruce, punkrock uit het eigenste Aarschot met Australische invloeden.

Meer info

Kathryn Claire & Allen Hunter
Maandag 5 maart - Loodscafé - 20 uur

Zangeres, violiste en singer-songwriter Kathryn Claire uit Portland, Or, maakte de voorbije jaren naam in de wereld van de folk. Ze wordt op het podium vergezeld door bassist Allen Hunter (bassist bij Eels). Dit duo laat verschillende muzikale stijlen samenkomen tot een unieke mix die zijzelf harmonische folkpop noemen.
Meer info

Foto © Todd Fox

Otis Gibbs
Maandag 5 februari - Loodscafé - 20 uur - Deuren 19.30

 

Een rauwe stem is zijn handelsmerk en muzikaal houdt hij het midden tussen Steve Earle, Woody Guthrie, Johnny Cash en Billy Bragg. De optredens van Otis Gibbs zijn een belevenis op zich, omwille van zijn krachtige performance en ook om de hilarische verhalen die hij tussendoor vertelt.

Meer info

Toon Vlerick
Zondag 11 februari - Loodscafé - 17 uur - Deuren 16.30 uur

 

Te gast op de Music Corner in het Loodscafé in februari is Toon Vlerick. U kent hem misschien als de gitarist van Absynthe Minded, maar hij doorzwemt ook vele andere wateren...

Meer info

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!