2022Soul4You
Soul4You

Donderdag 25 Augustus - Knoetterras - 21 uur
Toegang Gratis

Het mag al eens uiterst dansbaar, grappig en entertainend zijn. De beste soul en funk-nummers van de laatste vier decennia vormen slechts een springplank voor wat een heuse muzikale rollercoaster blijkt. Weinig genres en al dan niet vergeten hits … ontspringen hier de dans. Verrassend, veelzijdig, stoutmoedig maar wél super straf en altijd met de glimlach gebracht.
Soul4You treedt op aan de Knoet na afloop van het Aarschots Wielercriterium.

Meer2022Kontrair1
Kontrair

Vrijdag 2 September - Knoetterras - 21 uur
Toegang Gratis

Op vrijdag 2 september sluit de Knoet alweer een zomerseizoen af. Traditiegetrouw gebeurt dat met de Waterloopjogging en het aansluitende optreden van Kontrair. Kontrair, we hoeven ze nauwelijks nog voor te stellen. Sinds zijn ontstaan heeft Kontrair zich toegelegd op het betere Nederlandstalige lied. Met verve bewezen zij dat het genre verre van dood was. Integendeel. 

Meer2022Criterium
Yskan

Donderdag 15 September - De Loods - 21 uur
Kassa €10 - Gratis voor Knoetleden

Yskan laat een nieuwe wind door het Belgische jazzlandschap waaien. De combinatie van Anneleen Boehme (LABtrio), Simon Raman (Steiger) en Geert Hendrickx (Zandland) is voor velen niet vreemd. Voeg daar nog Sam Comerford (Thunderblender) aan toe en weet dat er de luisteraars iets heel speciaals te wachten staat.

Meer2022Ernst2
Ernst

Donderdag 6 Oktober - De Loods - 21 uur
Kassa €10 - Gratis voor Knoetleden

Het muziekcollectief Ernst debuteerde in 2019 met het album 'The Art of Being Serious', een plaat met muzikale bewerkingen van teksten van o.a. Shakespeare. Het vervolg 'Er wordt verteld...' werdt een Ep met muzikale griezelverhalen, verteld door acteur Sam Louwyck. Momenteel legt de band de laatste hand aan het vierdelige 'Sad Seasons', waarvan de eerste drie delen - 'Autumn', 'Winter' en 'Spring' - inmiddels zijn verschenen.

Meer