2024TheGuitarOrchestra
The Guitar Orchestra ft. All-Birds, Belinda & Soul Biscuits

Zondag 3 Maart - De Loods - 14 uur
Toegang Gratis

Elke zaterdagnamiddag verzamelt repeteert een groepje muzikanten in de Knoet. Elk jaar geven ze als The Guitar Orchestra een concert in De Loods. Dat concert gaat dit jaar door op zondagnamiddag 3 maart. The Guitar Orchestra wordt op het podium vervoegd en of afgelost door de All-Birds en Gust Van den Bruel, en ook door Belinda en Soul Biscuits. Diverse sets, diverse genres, dus voor elk wat wils. Iedereen welkom vanaf 14 uur. Toegang gratis.

2024sw2
Sovjet War

Vrijdag 8 maart - De Loods - 21 uur
Kassa €10 

Sovjet War is afkomstig uit het Leuvense en balanceert op de grens tussen oldschool punk en duistere postpunk. De band bestond aanvankelijk tussen 1979 en 1984, eerst als The Sovjets en vanaf 1982 als Sovjet War, en is sinds 2019 opnieuw bijeen. Gelukkig klinkt de band fris, energiek en gemotiveerd genoeg om ook een nieuw publiek te kunnen meeslepen. En overigens staat dit voorjaar de release van een nieuw album op het programma.

Meer2024DeadHighWire©SachaJennis
Dead High Wire

Vrijdag 22 maart - De Loods - 21 uur
Kassa €10

De drie veelzijdige muzikanten van Dead High Wire brengen de rauwe essentie van melodische postpunk & new wave met vlagen van 80s & cold wave. Met ‘Wasteland Shadows’ brengen zij op 17 februari de opvolger uit voor het veelgeprezen ‘Pray for Us’. Live op ons podium vrijdag 22 maart.

Meer2024FrankDeruytterExpresso
Expresso Quartet feat. Frank Deruytter

Donderdag 4 April - De Loods - 20 uur
Kassa €10

Het Expresso Quartet brengt een combinatie van jazz covers (Weather Report, Mike Stern, Chick Corea, …) en eigen werk in een groovy fusion style. Het quartet speelde op zowat alle podia in de tweede helft van de jaren tachtig. Na carrières in eigen bands en als sidemen voor vele grote artiesten is de band weer bijeen en met Frank Deruytter erbij is een extra garantie op funky grooves niet echt nodig...

Meer2024FuzzBucket
Fuzz Bucket

Dinsdag 30 april - Knoet - 21 uur
Toegang Gratis

Op dinsdag 30 april gaat in het Aarschotse alweer de Kroegentocht door. De Aarschotse cafébazen trakteren op muziek. Ook de Knoet staat natuurlijk op het programma. Bij ons op het terras treedt Fuzz Bucket op. Vier jonge muzikanten die de indie-rock toer opgaan.